Пънат се някои специалисти, които са били войници в Божурище, да ни доказват експертно, как руснаците били свалили Боинга. Но междувременно и на децата (като мене, дето не разбирам нищо от самолети) им става ясно, че руснаците не са свалили тоя самолет. И докато големите специалисти се опитват да ни докажат недоказуемото, се заформят други, много по важни въпороси. Те базират на следните факти:

1. Свалянето на въпросния самолет е очевидна провокация.
2. От провокацията, Русия явно има полза.
3. Провокацията е извършена от противниците на Русия, които я направиха некадърно. Те си вкараха автогол, при това нарочно и продължават да се държат самокомпроментиращо, т.е. така, че да стане ясно, че те са нечистите сили. Това е странно.

И важният въпрос, дето се появява е с каква цел тия правят така?

От една страна, случаят с тоя самолет вдига много пушилка. На територията на България и аферата с КТБ изглежда по подебен начин - като че ли е умишлена и също вдига много пушилка.
И понеже не зная, защо точно, върхушката организирано се държи неадекватно, аз ще задам още един въпрос:
Дали има нещо друго, което се случва и което се прокрадва тихо?

 

Коментари Напиши коментар

7

ИВАН

преди 7 години

ПОСЛЕДНИ ИМАТ ДУМАТА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САМОЛЕТА...ТЕ НИЩО НЕ КАЗАЛИ , А ВСИЧКИ НАБЕЖДАТ РУСИЯ .. АМИ АКО Е ВИНОВНА УКРАЙНА ЩЕ СЕ ИЗВИНИТЕ ЛИ НА НАРОДА.

6

Анонимен

преди 7 години

ИЗраел и палестина - ето ви още една американо-руско криза.Между впрочем когато след две години дойде (вероятно) някой републиканец и забъхта ИРан, ми е много любопитно колок ядреин бомби ще хъврли Иран над израел????!

5

Анонимен

преди 7 години

тя войната вече е факт - третата световна - САЩ избраха да воюват на всички фронтове където Русия има някакаво влияние -Ирак и Сирия, Украйна,дори България (с Южния поток), а есента се задава реферндум за Шотландия.сблъсъкът е неминуем в много сфери., Втората студена война мина в Нова Гореща. този път САЩ няма да издържат на темпото на Путин