НАРОДЪТ КАЗВА - ЛУД УМОРА НЯМА !

      АЗ ЩЕ ДОПЪЛНЯ - И НЯКОИ СОЦИОЛОЗИ !

    СЛЕДЕЙКИ ЕЖЕДНЕВНИТЕ АТРАКЦИОННИ ИЗЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА НАЙ-ЯРКИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ГИЛДИЯТА НА СОЦИОЛОГИЧЕСКИЯ ЦИРК - ИЗВЕСТНИЯТ ВЕЧЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ "ЧЕРВЕН КОЛЬО", КОЙТО ИМА ПОВЕЧЕ СБЪРКАНИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ "ПРОГНОЗИ" ОТ БРОЯ НА ЗАГУБЕНИТЕ ОТ СТАНИШЕВСКОТО БСП ИЗБОРИ, СИ ЗАДАДОХ ВЪПРОСА :

"ИМПОТЕНТЕН" СОЦИОЛОГ ЛИ Е,
ИЛИ Е ПОТЕНТНА
ПРАЗНА "ГОВОРЕЩА ГЛАВА" ?

СПОРЕД МЕН Е "ДВЕТЕ В ЕДНО" !

   В ХАРАКТЕРНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ НА МИСЛОВЕН ДИСКОМФОРТ, ВИДИМО ОТ ЗАЛИВАЩИТЕ ГО НА ТАЛАЗИ ЧЕРВЕНИ ВЪЛНИ И ТРУДНОТО НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩО СЪЧЕТАНИЕ ОТ ДУМИ ЗА ИЗКАЗ НА ИЗВИРАЩИТЕ ОТ МОЗЪКА МУ "МИСЛИ",

  ТАЗИ СУТРИН ПО БНТ ТОЙ ОТНОВО ФЪФЛЕЙКИ ПОДНЕСЕ В "ТАТОВСКИ" СТИЛ ПОРЕДНИТЕ СИ "МИСЛИ И ВИЖДАНИЯ" ЗА НАСТОЯЩЕТО И ПРЕДСТОЯЩОТО.

  ГОВОРЕЙКИ МНОГО И НЕКАЗВАЙКИ НИЩО КОНКРЕТНО "СОЦИОЛОГИЧЕСКО", МОЖЕ БИ С ПРЕМИСЛЕНА ЦЕЛ ДА НЕ СТАНЕ ОТНОВО ЗА СМЯХ НЕ САМО НА КОЛЕГИТЕ СИ. 

   ЕТО САМО ЧАСТ ОТ "СОЦИОЛОГИЧЕСКАТА" БЕСЕДА, КОЯТО ИЗНЕСЕ ТАЗИ СУТРИН :
   
 

     "В много сектори в държавата има проблеми, но това не е повод за истерия. У нас обаче се прави целенасочен опит хората да се истеризират."

     "В момента партиите си крещят, няма основа за диалог. А когато няма основна за диалог, се стига до истеризиране. Ако гражданите се вгледат внимателно на политическия пазар, ще открият дълбоката импотентност на тези, които ги оферират".

   "Ние вече сме в спирала на политическа нестабилност. Не виждам с какво новите избори ще помогнат за решаване на този въпрос. Ще има нови играчи, но без сформиране на устойчиво мнозинство. Очертават се доста съмнителни коалиции, заредени с вътрешно напрежение – ГЕРБ-ДПС или ГЕРБ-Реформаторския блок".

       "Бойко Борисов го очаква много неприятна изненада на следващите избори. Той отново се изживява като месия, който ще дойде на бял кон след вота. Е, искам да го предупредя, че това няма да му се случи".

      СЛУШАЙКИ ГО НЕГО, МИ СТАНА СМЕШНО, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ МИ СТАНА ЖАЛНО ЗА  БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

   ДО ТАМ ЛИ СТИГНАХА, ЧЕ ДА ЗАПЪЛВАТ СУТРЕШНИЯ СИ БЛОГ С ПОДОБНИ  ЦИРКАДЖИЙСКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ НА ИЗТЪРКАНИ "СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ВРАЧКИ" ?

   НО СЕ И ИЗПЛАШИХ ЗА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ЩЕ СЪТВОРИ И ЗА ХОРИЦАТА, КОИТО ЩЕ ЗАБЛУДИ С "КОМПЕТЕНТНИТЕ СИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ /НЕ Е ГРЕШКА/ ПРОУЧВАНИЯ, ЗА ВРЕМЕТО ДО ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ.

   В СЪЩНОСТ ЕДНА ДРУГА "ГОВОРЕЩА ГЛАВА" ОЩЕ НЕ СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА, ТА НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ И КОГА ТОЧНО ЩЕ СА ИЗБОРИТЕ. ДАТА ИМА, НО ... "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ДАТА" ?
       


Коментари Напиши коментар

2

гражданин

преди 7 години

не знам дали червен кольо е импотентен, но автора на тази драсканица определено е! знаем, че дъртия смрадлив еврейн много негодна *** издържа, за да пишат идиотщини в дух на правилната ционистка линия, но прекалено много станаха, и от тъпи по тъпи! май на вятъра се хвърлят еврейските пари за такива маолумни тролове!

1

jan

преди 7 години

Не е само той. Ами онзи софийският Софиянски? Вчера пак беше при Цветанката и раздаваше акъли. Мисли си, че сме забравили за управлението му, и че беше разследван. Пиар си прави -белким някой го предложи пак за служебен.