Къде са НАТО, ООН, Женевската конвенция и т.н.?

ISIS-EXECUTIONS-2

 

Абе – къде е НАТО, ООН, Женевски конвенции, менции и прочее глупости, дето само баламурниците си мислят, че вършат някаква работа и са нещо повече от некви хартийки и тъпи чичета и лелки, дето само лапат парички и мислят само как да избутат до тлъстата пенсия, докато раздават акъл кой какво трябва да прави.

Хиляди екзекутирани в Ирак – цивилни и най-вече военни. Обикалят ислямистите с колите, изпреварват някоя кола и като се изравнят с нея я почват с калашниците. После се връщат и правят на пихтия квото е останало. По същия начин се процедира и с пешеходците. Всичко разбира се е заснето от камера в самата кола. Свалят десетки вързани хора от камионите, нареждат ги в изкопите и ги разстрелват. Всеки ден разпространяват видео и снимки.

В същото време, най-голямата заплаха за световния мир, била една Русия, която “окупира и завладя” цял полуостров БЕЗ НИТО ЕДНО УБИЙСТВО, нито дори ранени. Единствените убити в Крим, бяха след като няколко терориста от “ДЕСЕН СЕКТОР”, откриха огън по две групи украински военни и “зелени човечета”, за което естествено, всички западни медии обвиниха руснаците. Кво като неизвестните (тогава), са стреляли и по украинците и руснаците …

А сега се вършат ВОЕННИ престъпления, масови екзекуции, без съд и присъда – и Обама казва “Ирак да си решава СВОИТЕ проблеми.” (има го дори на видео от последната седмица, изявление от ливадата край Белия дом) Малоумника Тони Блеър: “Не обвинявайте американо-британската инвазия в Ирак за насилието сега. Виновна е войната в Сирия”. Е кой въоръжава терористите в Сирия бе? Кой им дава стотици милиони кеш? Кой свали Садам Хюсейн, дето може да е бил диктатор, ама така здраво ги държеше всички, че никой не смееше да гъкне.

TONIIRAK

САЩ праща 300 военни да си пази посолството в Багдад (но не и да участват в охраната на САМИЯ ГРАД). Обаче една седмица (след като Обама заяви, че го обмисля), още не са пратили дори БЕЗПИЛОТНИ самолети, които да обстрелват ислямистите. Кво – да не би наистина ислямистите вече да разполагат с арсенал от противовъздушни оръжия и САЩ не искат да рискуват дори безпилотните си самолети? Вече евакуираха стотици американски служители – и то голяма част от инструкторите които ТРЕНИРАТ иракските армия и полиция бе. Значи учителите бягат и оставят ненаучените да се борят с врага ?

Викат некви – “Това ли била прехвалената иракска армия, дето можела да се бие с всичките си съседи?”. Ми не, онази иракска армия беше РАЗПУСНАТА след 2003-та, понеже военните, полицията и националната гвардия бяха лоялни на Садам. Сега почти всички военни и полицаи в Ирак са новобранци, дето трябваше да ги учат от НУЛАТА и които веднага бяха хвърлени в месомелачката. В същото време в редиците на ислямистите е пълно с бивши военни. Ето затова иракската армия го духа.

Расмусен и той го избива вече съвсем на малоумие – “Русия е наш враг” и НАТО вкарва хиляди военни и стотици машини и самолети по руската граница. А някои ДЕБИЛИ наистина вярват, че противоракетния щит дето САЩ го изграждат в Европа бил срещу ИРАН!

Иначе Русия се е засилила да реже европейски глави, да нарушава международните закони и т.н.
Руснаците били “агресори!”.
Мхм.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase