Вчера немската машина направо прегази леваците от Португалия. 4 гола им бяха малко. А най-хубавото беше, че Гомналдо беше доста посран вчера. Видя се колко струва, като няма звезди да пърхат около него и да му подават да се изяви, или положения за дузпичка, та да може да се разпише.

Много се възгордя нещо туй момче напоследък. А един играч струва точно толкова, колкото отборът му позволи. Томас Мюлер да не би да е по-велик от него? Не, ама вчера вкара хеттрик. Защото всички играят като отбор, а не като балетна трупа, съставена от примадони.



Не че няма и отбори, които се крепят на отделни индивидуалности. Холандия например е конструирана около 3 звезди, дето играят отпред. Обаче всички бягат (
Робен дори бяга най-много) - а не трима да стоят с ръце на кръста и да командват кой къде да застане и кога да му подаде. Или както вика Бербо: "Футболът е за интелигентни хора". Демек: аз съм по-умен от вас, така че вие ще тичате покрай мен, аз ще стоя ей тука забучен отпред, keep calm and pass me the ball.

И какво става, когато "звИздата" няма ден? Ей такова едно, биваш отнесен с 0-4 и считаш, че леко си се отървал.


...Priceless!


...Even more priceless!

Типично и за двамата. Е, поне са поизраснали малко. Единият вече не ги прави такива...


А другият поне сега им оставя главите върху раменете...

 
 

Между другото, тоя досега отдавна трябваше да е или в затвора, или в психиатрията.

Разбира се, твърде рано е да отписваме Португалдо и компания, но честно да си кажа, въобще, ама въобще няма да ми липсват, ако си заминат скоропостижно кой откъдето е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase