Алоха, хой, бонжур и 'драсти.
Настъпи магическото време, през което, всичкото време, в което (не) си бил на лекции се отплаща- сесия. Моментът, в който хора като мен,които принципно имат хубави оценки и учат лесно, се чувстват като нищожества и искат да си прережат вените по дължина. ( Да, ако се припознавате в това - did we just become best friends?)
И да, може и да кажете (ако изобщо четете) ,че само мрънкам,ама ... who cares. Чувствам се тъпа и безполезна , затова вместо да чета, седя туки пиша - smartass.
Безпокойството и паниката,които ме обхващат,преди дори да съм започнала да уча, са потресаващи, а отворя ли учебник - pf,I am gonna be a stripper. 
Та, може и да не стана външен министър или big ass politician, ама поне знам как да оцелея с помощта на RedBull , кафе и шоколад в продължението на цял един месец! И да - не преувеличавам. Единственото хубаво на това време от годината е всъщност...времето - вали, трещи, студено е , и аз не се чувствам крайно зле, защото вън пече слънце, хората са на море, а аз съм застанала през светата инквизиция наречена Изпитващи по конституционно право на Република България. 
Аз съм като Internet Explorer - сещам се да проработя,когато е твърде късно и приличам на идиот,какъвто всъщност съм - thanks, Obama.
Сесията ме научи ,че мога да не спя, чИ що - sleep is for the weak! 
Сесията ме научи, че да научиш конспект с 60 въпроса за 2 дни не е невъзможно,
Сесията ме научи, че мога да погълна промишлени количества напитки съдържащи кофеин, без да получа инфаркт или проблеми със стомашния траК (ЩЕ ПРЪДНА)
Сесията ме научи, че да бъдеш антисоциален може и да е от полза.
Сесията ме научи, че мога да чета, ходя и разговарям с някого по едно и също време.
Сесията ме научи, че мога да фотосинтезирам,защото стомаха ми е толкова свит, че не допуска чужди намеси.
Сесията ме научи да оценявам качествените книги и сериали.
MotherFn , по закона на Мърфи ще си намеря интересна книга точно преди да започне сесията и докато не я прочета няма да мирясам - fuck you частно право, come here Harry Potter. 
Как да бъда продуктивна, като имам интернет, телефон, (не много) пари и приятели...
КАК? 
Хлебарките в мазето на блока ми водят по-социален живот от мен по време не сесия, пенсионерите имат повече social interactions ,отколкото аз...тъжно е.
Сесията също ме научи,че болките в гърба,кръста, главата и очните ябълки са нещо, без което не може.
А преподаватели от Юридическия ме научиха ,че ще през следващите 3 години ще страдам ... 
И все пак си натискам мързеливия гъз да учи, за да мога да работя и съществувам нормално в тази държава, пък а дано и да помогна за развитието и към по-добро. Все пак президент на света не се става толкова лесно,питайте Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase