Така ще изглежда Бареков след като стане Министър председател на
Народна република България и въведе задължителна военна служба.


     
          Победителят в Къртицата 2, Георги Стоянов разкри фаворита си за евровота - това е лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Това разкри самият той в интервю за "Стандарт" веднага след победата си в реалити-шоуто.

       "Избрах да гласувам за Николай Бареков. Този човек помага много на младите хора и на спортуващите изобщо", мотивира избора си ММА боецът. Сред аргументите, които наклонили везните, е решимостта на лидера на ББЦ да върне казармата. "Подкрепям силно идеята му да върне казармата. Тя учи на възпитание и дисциплина. И най-важното - в казармата всеки е равен на всеки", коментира Жоро.

      Победителят в Къртицата смята, че именно в казармата човек се учи на най-важното - да е толерантен. "Няма мамини синчета, трябва да си помагате и после е хубаво, когато това се пренесе в живота", категоричен е Георги Стоянов. 

 

     Коравият боец добавя и още един силен аргумент, за да гласува за Бареков: "Иска да върне мъжете, мъжествеността в обществото", казва Жоро, който измъкна победата в оспорвана надпревара с актьора Александър Сано и спечели 152 860 лв.
                            .......................

   С това си категорично заявления, мъжественият български интелектуалец даде конкретна сериозна заявка за влизане в правителството на Дудука или като Министър на отбраната, или поне като Министър за младежта и спорта /бел. моя/.

            Хвала на подобни юначни българи !

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase