Стегнете вагината и доставете максимално удоволствие на себе си и партньора

http://bgjenite.com/stegnete-vaginata-i-dostavete-maksimalno-ydovolstvie-na-sebe-si-i-partniora/ 

Стегнете вагината и доставете максимално удоволствие на себе си и партньора си

След едно естествено раждане, проблем при доста жени се явява разширената вагина. За да премине бебето през нея, мускулите се отпускат и разширяват, което води до намалено удоволствие от секса, както за нас, така и за партньора. Според сексолозите решение на проблема има. Те уверяват, че при изпълнение на упражненията, които ще ви представим по – долу, в рамките на 2-3 месеца резултатите са гарантирани. Всичко е въпрос на постоянство, труд и желание. Ето и самите упражнения:

Стегнете вагината

1. Всеки ден правете по 10 серии от следното упражнение – 10 – 15 пъти, максимално бързо стягайте и отпускайте мускулите на вагината, едновременно с това отваряйте и затваряйте очите, свивайте и отпускайте ръцете си в юмрук.

2. Всеки ден правете по 4 – 5 серии от следното упражнение – в продължение на 20 – 30 секунди напъвайте мускулите на вагината, така както сте напъвали при раждане или както когато ходите по – голяма нужда. Ще усетите напрежение в коремните мускули и в мускулите на ануса.

3. Правете 10 – 15 пъти на ден следното упражнение – поемете силно въздух през носа, задръжте така и стегнете максимално мускулите на вагината. След това клекнете, стегнете бедрата, стиснете очи и свийте устни. Стойте в това положение поне 10 секунди. Издишайте през устата.

sexy_couple_gq_18aug11_istock_b

4. От сексмагазините си закупете така наречените „вагинални топки”. Представляват две свързани помежду си топчета, като в единия край има връвчица. Почистете ги добре, намажете леко с лубрикант и поставете във вагината, така че връвчицата да остане отвън. Закачете за нея леки тежести и се опитайте да ги задържите с помощта единствено на вагиналните мускули. Може да го правите например в банята, докато си вземате душ за около 10 – 15 мин. Ако не успеете да задържите топките, сменете тежестите с по – леки.

Със сигурност стягане на мускулите на вагината, не е лесно начинание, но не е и невъзможно. Според специалистите ще отнеме време, но пък резултатите ще си заслужават. Жените, които имат способността да контролират вагиналните си мускули, достигат по – лесно и по – бързо до оргазъм. Освен това подобни свивания по време на половия акт ще доставят неописуемо удоволствие и на партньора.

При редовни упражнения разликата може да бъде усетена още след първия месец. Подобни „тренировки” са изключително подходящи за бременни или вече раждали жени. Практикуването на упражненията може да започне от 3 до 6 седмици след раждането, в зависимост от начина на възстановяване на родилката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase