fallback
„Гардиън“, 29 април 2014

http://www.topnewsoftheworld.com/2014/04/blog-post_30.html




Хейли, 6-год., Луизиана 
(снимка Ан-Софи Кестелийн)




Тейтъм, 6-год., Луизиана
(снимка Ан-Софи Кестелийн)




Заглавната страница на серията карабини "Щурец" на "Кийстоун Спротни Оръжия"
Мотото е: "Качествени огнестрелни оръжия за младежите на Америка – произведено в САЩ"



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

To"pensioner&qu

преди 10 години

Pensi, я си спомни, как махаше шпагин играейки го партизанче след 9.Х.1944 за да те признаят за антифашист и получиш привилегии. Личи, че разбираш от социЯлистически революции. Че ще станат добри граждани американчетата(и тия от върховете на Андите ли?) вЕрвам на пребоядисания ти усет и... на новините през месец добрите бъдещи гражданчета американчета разстрелват другарчетата си, родителите и братчетата си, кого срещнат, не с Калашник (не-е, той носи зло, а made in USA о, той носи само добро) .Дано не ти съобщят какво е станало с внука ти, когото уреди да живее в Америкаот това

4

Анонимен

преди 10 години

За кои деца става въпрос? За децата в САЩ или за децата на Америка. Защото ако е за децата на САЩ проблем е на държавата САЩ да възпитава децата си по един или друг начин. Но ако става въпрос за истинските американчета децата на континента Америка, лозунгът е много грозен излиза, че САЩ произвежда и изнася оръжие за деца по континента, с извратения лозунг "Качествени огнестрелни оръжия за младежите на Америка произведено в САЩ". Дано не е така. QUO VADIS USA?

3

Ив

преди 10 години

П.П. Джордж Оруел да го е предвидил така добре в "1984", но тези снимки горе ми напомнят на The Hunger games. Една тотална дистопия. САЩ върви стремоглаво към един тотално изкривен свят, в който черното е бяло и обратното. В който добрите са лоши, в който оръжието е нужно като четката за зъби, в който децата са потенциални убийци... чудесен свят. Надявам се тази "зараза" не дойде никога в Европа.

fallback