fallback
Буквално броени дни преди 28-та годишнина от трагедията в АЕЦ "Чернобил" руския клон на ядрената мафия ви приветства с едно фото-послание. На снимката русо момиче тегли за ръката човека, който я снима, към ... покрива на реактор от типа РБМК-1000. Точно същият тип, като взривилия се на 26-ти април 1986-та година, недалеч от градчето Припят, Украйна. Настоящата фотография е направена на АЕЦ "Ленинградская", на брега на Финския залив, не далеч от Санкт Петербург, Русия.



Ако някой се съмнява нека провери оригиналния източник - блога Publicatom.RU:
Follow me: LNPP. Следуй за мной: ЛАЭС

От материала не става ясно, какви точно са намеренията на момичето, но се подчертава, че фотографията е направена с изричното разрешение на службата за сигурност на централата и под техния непосредствен контрол. Тя е била публикувана преди дни в руския аналог на Фейсбук (В контакте) и била събрала множество (не се споменава, колко точно) одобрения.
Накрая се обещава тази фотосесия да продължи и в други помещения на АЕЦ "Ленинградская" и даже на други ядрени обекти.

Отпуснете фантазията си и очаквайте още изненади.

Между другото 4-ти блок на АЕЦ "Чернобил" се взриви непосредствено преди Великден, Пасха - на руски. Само напомням.



АЕЦ "Ленинградская"

Г. К.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

РЕАКТОР

преди 10 години

К,во става бе пичове! Кьораво и сакато, *** и слабоумно се произнася за атомната енергетика и най вече за руската! Аз не разбрах, какво иска да ни каже Котев, ама той блогер, брей! Виждам само една омъжена хубава млада жена и разни железа, ама това не е покрив на реактор Котев, това му се вика капак. Та, прости хора има навсякъде! Да отиде в Албания, да му покажат как се пробват бронежилетки с картечници! Но простите хора в Русия са много, ама много лоши, а в Япония, в САЩ и в ЕС са душички.

12

тт

преди 10 години

До 12 А истината за кулите Близнаци кога ще излезе? А факта, че Фукушима съсипа американското крайбрежие, където повиши радиацията стотици пъти кога ще излезе наяве?

11

>>>>>

преди 10 години

голи ръце последната защита срещу взрив,и там изгарят!После ги обвиниха,че били пияни!На запада е изгодно да се страхуват от руските реактори,ще взимат техните!А съветската върхушка по този начин снема всякаква отговорност от себе си!Потърси интервюто с акад.Семьонов от Академгородок,в което той отказва да проведе опита в техния реактор,и ги предупреждава за катастрофата,която ще се случи!И вместо да дрънкаш глупости по форумите,вземи се ограмоти поне малко,от полза ще тие!Материалите са много!

fallback