fallback
 Баща и син – канибали седят на плажа. От морето излиза изморена от плуването млада девойка – чудна красавица. Синът първи я забелязва и казва на баща си:
- Ех, тате, както съм изгладнял, да я излапаме веднага, а?
- Не, сине, не – отговорил бащата, – тая ще я водим у дома. Ще излапаме майка ти.
 

Някакъв войник избягал от бойното поле и се скрил в едни храсти. Гледа - до него се крие друг военен в офицерска униформа.
- Извинете, господин капитан…
- Не съм капитан.
- Извинете, господин майор…
- Не съм майор, полковник съм!
- Леле, толкова далече ли съм избягал?
 

Един борец хванал златната рибка, претопил я и си направил ланец.
 

- Тате, а какви са всички тези хора с тези хубави коли?
Небръснат мъж с подпухнало лице погледна с неприязън към многочислените скъпи западни коли, изплю загасналия в устата му фас и каза:
- Крадци са това, сине, крадци и бандити. Кръвта на народа изпиват! Паразити! Да вървим, сине! Нали помниш, ако ни спре полицията?
- Да, тате, намерили сме сака и не знаем какво има в него.
 

След любовна нощ с хубава французойка мъж се събужда и вижда бележка: "Мили, беше ми много хубаво с теб. Тази нощ ми се стори, че съм с най-добрия любовник на света. Отивам да проверя дали съм права."
 

Поп се бръсне при един бръснар. Накрая поискал да плати, но бръснарят казал, че от божи служител не взима пари. На другия ден намерил пред вратата си 7 жълтици. После дошъл за бръснене един будистки монах. Историята се повторила и на сутринта бръснарят намерил пред вратата си 7 бисера. Накрая дошъл един равин и бръснарят и на него не взел пари за бръсненето. На другия ден намерил пред бръснарницата 7 равина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

titi

преди 10 години

hahaha

fallback