fallback
 
 "Бойко хвърли оставка!
Премиерът обяви падането на кабинета в парламента"

Дотук добре, ама да видим мотивите му. С лъжи дойдоха и с лъжи си тръгват. Но и със страх, защото усетът им ги подсеща какво ги очаква. Продължаваме с новината:
"Премиерът Бойко Борисов хвърли оставка, ще я депозира по обяд след заседанието на Министерския съвет. Това той обяви от парламентарната трибуна."В никакъв случай не искам да носиме пасивите на ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта", заяви Борисов.

"Няьма да правиме структурни промени. Програмно правителство с ДПС няма да правя, нито с вас г-н Костов, вие сте едно и също", каза още премиерът от трубуната. "
Значи според Боклука излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора. Аз съм им наредил. Сигурно аз съм наредил да използват психотроника. Аз крадох като обезумял през всичките тези години. Аз подлагах на репресии и необуздан терор последните ветерани на антикомунистическата Съпротива. Боклука е невинен.
В едно обаче е прав. Че Костов и Доган са едно и също. Да, това е истина, но не е цялата истина. Те всичките са едно! Цялата им омразна "политическа класа", поставила се в служба на световния ционизъм. Те, които насърчаваха по еврейска заповед циганите да обезбългаряват България, те наистина са едно.
Партия ГРОБ слезе от властта. Да видим кой ще дойде след нея. Лично аз не искам това да е никоя от досегашните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Гост

преди 10 години

Не е ясно защо всички се занимават само с Б.Б., а не вземат да разгледат 'цялостното творчество' на комунистите от посл. 68 г. напр.Б.Б. може и да се е занимавал с психотроника, но кой го е обучил и открехнал на далаверата. Истината е, че и накои други ***, които се изживяват като пазители на нац. сигурност, всъщност опазват само проруската ориентация на региона, не падат по-долу.'Прозападната' им ориентация се свежда до това да манипулират Запада с личните си партийни врагове и конкуренти

113

Гост

преди 10 години

Не е много ясно защо някои хора се занимават само с Б.Б. и си затварят очите за 'цялостното творчество' на комунистите от последните 68 год. напр.Б.Б. може и да се е занимавал с психотроника, обаче и 'АНС не падат по-долу. Тези хора там още се изживяват като пазители на националната сигурност на комунистите и *** на руската мафия, колкото и да се представят за прозападно ориентирани.Всъщност 'прозападната' им ориентация се свежда до това да манипулират Запада с личните си партийни врагове.

112

0

преди 11 години

До Ангел ГрънчаровКогато целият свят ти е крив, трябва да погледнеш дали ти самия не си кривия.

fallback