Снимка: БГНЕС
fallback

От ini4ka.blog.bg

Тайнствена сянка, наподобяваща фигурата на Майкъл Джексън, е забелязана в "Невърленд" - бившия дом на покойния Крал на попа - по време на живо телевизионно предаване, излъчено миналата седмица.

Духът е преминал бързо в дъното на един от коридорите на ранчото в посока от ляво на дясно, след което е изчезнал.

Това се е случило по време на предаването "Невърленд отвътре" (Inside Neverland), в което е включено интервю с Лари Кинг и Джърмейн Джексън, един от братята на Майкъл Джексън. Нито водещият, нито операторът са забелязали сянката.

Видеото е качено в сайта YouTube и наблюдателни фенове са видели призрака, след което слуховете са се разпространили в интернет пространството като пожар.

Предаването е излъчено седмица след смъртта на Краля на попа. В него Мико Брандо, син на Марлон Брандо и дългогодишен приятел на Майкъл Джексън, развежда снимачния екип из "Невърленд".

В един момент камерата се насочва към дълъг коридор.

Точно тогава в неговия край се появява сянката.

След качването на видеото в YouTube форумите са наводнени от съобщения на фенове, които твърдят, че това е духът на Майкъл Джексън.

Видеото гледай тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

cwetence

преди 14 години

На много хора им пука. Милиарди (не преувеличавам). И да, на всеки истински фен му се ще свръхестественото в случая да е истина. А още на повече хора ни се щеше всичко това да не е вярно,а просто прелюдия към завръщането на Майкъл на сцената. Но.." Abe, oligofreni! Tova e syankata na chovek preminavasht pokrai prozoreca otvun i e napulno estestveno, che syankata mu shte se otrazi po tozi nachin!Tiya amerikanci suvsem ni vzeha veche za ***!Plus tova na kogo li mu puka veche za Jackson...!

20

Анонимен

преди 14 години

Това според мен е отражение на някой минувач покрай прозорците на осветеното в дъното помещение.

19

Анонимен

преди 14 години

гледайте внимателно клипа, очевидно не е сянка...може да е монтаж, но не и сянка...погледнете отворената врата покрай която минава. Мир на праха му!!!

fallback