Снимка: БГНЕС/ EPA
fallback

Израелската гранична полиция уби високопоставен командир на ислямисткото движение Хамас на Западния бряг в петък, съобщиха военните, цитирани от Reuters.

Oще по темата

В съобщението се казва още, че Васем Хазем, идентифициран като командир на "Хамас" в размирния град Дженин, е бил убит в кола, за която се твърди, че е имало оръжия, боеприпаси и големи количества пари. Двама други бойци от "Хамас" са били убити от дрон, докато са се опитвали да избягат от автомобила, се казва в съобщението на израелската полиция.

Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш призовава за незабавно спиране на операцията на Израел на Западния бряг и снощи направи изявление, в което призова правителството да защити цивилното население на тази територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Anonim

преди 2 седмици

Браво,подкарали са ги по домова книга

12

Българинъ

преди 2 седмици

Гютериша циври най-много, когато му отстрелват главатерите на терора... Подкупен с катарски долари, поддържащ, финансиращ и въоръжаващ терора на Хамас. Срам за цивилизацията. Гордо до Израел!

11

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на Израел , така се отмъщава за зверствата на палестинците на 7 окт. миналата година. Да ги питаш началниците на хамас защо им трябваше след като знаят че бурята ще ги отнесе !

fallback