Снимка БГНЕС, архив
fallback

Израелските войски няма да продължат с планираното нахлуване в Рафах в южната част на Газа, без цивилните да могат да го напуснат.

Това заяви израелският министър-председател Бенямин Нетаняху на съвместна пресконференция с германския канцлер Олаф Шолц в Йерусалим, предаде АФП.

"Нашата цел за елиминиране на останалите терористични батальони в Рафах върви ръка за ръка с даването на възможност на цивилното население да напусне Рафах. Това не е нещо, което ще направим, докато държим населението заключено на място", посочи Нетаняху. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Руя

преди 1 месец

Ей коварния изверг къде да идат хората бе чудовище откачено.

15

Щерю

преди 1 месец

Най- коварната и ужасяваща болест, донасяща всички мъки на съвременния свят, се нарича юдео-ционизъм. Той е прикрит зад кухи понятия като "демокрация" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над целия свят. Този юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесения, бедствия и национални катастрофи. Жертвите са милиони. Но хората по света рано или късно ще разберат ужасяващата истина за този сатанински ционизъм.

14

Майтапчия!

преди 1 месец

Два самолета хвърлят помощи, а евреите дебнат и наколко минути по-късно бомбардират мястото - има го по тубата. Та първо ще избият всичко с бомби преди да нахлуят, това иска да каже!

fallback