Снимка: БГНЕС
fallback

Преговарящите в Кайро не са успели да постигнат споразумение за прекратяване на огъня във войната в Газа и за размяна на още заложници, но консултациите ще продължат, съобщиха в. "Ню Йорк таймс" и "Таймс ъф Израел", цитирани от ДПА и БТА.

Високопоставени представители на САЩ, Израел, Катар и Египет са се съгласили да удължат преговорите с три дни, съобщи "Ню Йорк таймс", като се позова на неназован египетски служител. Тонът на разговорите е бил "положителен", отбелязва американският вестник и допълва, че консултациите ще бъдат продължени от длъжностни лица на по-ниско равнище.

В. "Таймс ъф Израел" също съобщи за удължаване на преговорите. Изданието посочва, че израелската делегация, водена от ръководителя на разузнавателната служба Мосад Давид Барнеа, се е завърнала от Кайро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

еми да

преди 3 месеца

и в украйна така ,падат хуманни ракети ,и в газа ,и в виетнам фърляха *** най демократично,отсекъде пръщи от демокрация ,европейските корпорации най демократично си ЛАПКАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ,УРСУЛА и тя милата раздава хуманно милиарди без фактура ,от ваксините и от там най хуманно се завлякоха едни милиарди,аве да живее демокрацията .

10

я помислете малко

преди 3 месеца

на тия палестинчета с избитите семейства като пораснат дали ще заобичат израел я помислете малко ,или ще кажат че много демократично ракетите са убили семействата им и ще забравят,май нема а стане тая,нема как с тая едностранна демокрация ,

9

Българин

преди 3 месеца

На 6/10 бе мир и броени дни до мирен договор Израел-Саудитска Арабия. За да осуетят мира, Хамас зверски и непровокирано нападнаха Израел, клаха, гориха и се гавриха с над 1000 бебета, деца, старци, жени и мъже. Над 200 отвлякоха. Над сто са още под земята, включително едногодишно бебе, прекарало 1/4 от живота си в тунелите на терора. Който забравя кога и как започна войната, да си го припомни и ще е наясно кога и как ще завърши. Гордо и твърдо зад Израел в борбата му с терора!

fallback