Снимка: БГНЕС
fallback

Членове на семействата на бивши заложници 85-годишната Яфа Адар, Рути Мъндър, Керен Мъндър и Охад Мъндър Зихри говориха за условията по време на заложничестото им.

Керен Мъндър казала на братовчед си Мерав Равив, че са яли предимно ориз и пита и са спали на редици формовани пластмасови седалки, каквито се използват в чакалните.

"Когато трябваше да използват тоалетната, те са чукали на вратата, но понякога трябвало да чакат час и половина, докато излязат", казва Равив, цитиран от Times of Israel.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Българин

преди 5 месеца

Как Хамас третират заложниците? Преди или след да ги отвлекат? Зверски заклаха над 1000 бебета, деца, старци, жени и мъже; отвлекоха над 200. Та така на тъпия вестникарски въпрос.

19

българин

преди 5 месеца

Не се ръководя от писанията в Тората и Талмуда-исторически приказки.Гледам как Израел е изградил истинска цивилизация,която се припокрива с християнската.Какво да кажа за светът на исляма-ужасяващи античовешки порядки.Така,че защитаващите плъховете от Хамас да си направят извода,какви хора са.Прав е Нетаняху-пълно ликвидиране на Хамас,в буквалния смисъл.Античовеците не заслужават да живият.Това детеубийци,в които няма нищо човешко.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Русофили и антисемити, може да дочакате победа на исляма и Русия, които са в очевАден съюз. Но не мислете, че след тази тяхна победа ще имате в тяхно лице по-добра или дори поне равна алтерантива на досегашната цивилизация, която вероятно наистина ще умре. Всички нас, повярвайте ми, не ни очаква нищо хубаво под шапката на Аллах и Велика Русия. Не всеки може да бъде приносител на цивилизацията. Помнете това, които останете живи след идващата голяма война.

fallback