Снимка БГНЕС, архив
fallback

Лекар от болница "Ал-Шифа" в град Газа твърди, че директорът на лечебното заведение и няколко други медицински служители са били арестувани от израелските сили (ЦАХАЛ), предаде АФП.

"Лекарят Мохамед Абу Салмия беше арестуван заедно с още няколко старши лекари", каза Халид Абу Самра, началник на отделение в болницата, която е в центъра на израелската операция срещу Хамас след атаките на бойците на 7 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

тъпомер

преди 5 месеца

Замесен е в убииството на някакъв ранен журналист,открит до болницата и е доказано че убит а не умрял от раняването си,та направете си сами извода.

6

Анонимен

преди 5 месеца

ами като е бил достатъчно *** сам да си пуска клипове с шефовете на хамас с оръжия в ръце отпреди няколко дни. много ясно, че службите следят тези неща, и социалните мрежи. и тоя същия се вайкаше на умряло, че там нямало терористи и били само болни пациенти, а той самия от хамас. уж случайно и оръжията и бопмбите попаднали в болницата, те не знаели завалиите.

5

Българин

преди 5 месеца

Абе, стелке, като препиваш, що не писа, че са го арестували, докато е бягал на юг, скрит в хуманитарния коридор заедно с цивилните? Поставено лице на Хамас, затова е заловен.

fallback