Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Израелските въоръжени сили заявиха, че техни изтребители са поразили военна инфраструктура на сирийската армия и ракетни установки рано тази сутрин, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Израелските сили поясниха, че действията им са в отговор на изстрелвания на ракети от територията на Сирия срещу Израел.

Израелските въоръжени сили заявиха, че са засекли две изстрелвания на ракети от територията на Сирия, които са паднали в открити пространства късно вчера. Израелските сили са отвърнали с артилерийски огън по местата, от които са били изстреляни ракетите. Те съобщиха също, че техни изтребители са поразили "военна инфраструктура и ракетни установки на сирийската армия".

Израелските сили не оповестиха повече детайли във връзка с този случай и са обвинявали сирийската армия в изстрелването на двете ракети срещу Израел.

През последните дни има престрелки между израелските въоръжени сили и бойци на ливанското шиитско движение "Хизбула", както и с бойци, намиращи се на територията на Сирия, отбелязва Ройтерс.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 6 месеца

Тия освен да удряд болници и да избиват деца другу не могат ,и затова не дават визи на ООН да не е видят зверствата на Израел

33

Българин

преди 6 месеца

Новината е, че са били изстреляни ракети откъм Сирия срещу Израел. Израел от своя страна, са отвърнали на провокацията с изтребители, които удариха военна инфраструктура в Сирия. И нито дума, затова, че израелските ВВС са пуснали листовки да предупредят сирийците да не позволяват на Хамас и Хизбалла да стрелят откъм Сирия.

32

Анонимен

преди 6 месеца

И какво не стана ясно от статията? Стреляли по Израел, Израел отвърнали. Най-нормална реакция на здравомислеща държава. Ние не сме добре в Европа, дето ходим да веем плюшени мечета за отговор.

fallback