Снимка: БГНЕС
fallback

Войната между палестинското ислямистко движение Хамас и Израел е довела до разселването на повече от 123 000 души в Ивицата Газа, съобщи в понеделник Службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси, цитирана от Франс прес.

Oще по темата
Военните действия са причинили "вътрешно разселване" на населението, пише службата. Става дума за "повече от 17 500 семейства, представляващи 123 538 души".

Те са напуснали домовете си "главно поради страх, опасения за своята безопасност и разрушаване на домовете им", уточнява ООН.
(БТА, Асен Георгиев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 8 месеца

1000 жертви днес, утре ще ги изкарат 2000. Ако вярвате на *** медии може и 10 000 да станат убитите евреи, ама колко са в действителност, това няма да разберем.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Това беше идеята на МОСАД. Инсцинират нападение от там, хората бягат, Израел бомбрадира всичко останало без оглед цивилни/военни и накрая тязи територия става една пустиня, в която евреите се самонастаняват и така разширяват територията си с минимално жертви.

48

Анонимен

преди 8 месеца

До 44:Дай линк да подкрепиш думите си,че Възраждане били приели ислияма и се били зарадвали на еди кой си!Ако си го халюцинирал си е твой проблем!Спирай дрогата!

fallback