Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Израелската армия обяви, че е атакувала цели, принадлежащи на ислямистката групоровка Хамас в Южен Ливан, и е засилила ударите по Ивицата Газа след ракетните нападения срещу Израел, извършени вчера от ливанска територия, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Израелските сили за защита няма да позволят на терористичната организация Хамас да действа от Ливан и държи ливанската държава отговорна за всеки насочен огън, идващ от нейна територия, се казва в изявление.

В района на южноливанския град Тир преди разсъмване са се чули силни експлозии, предаде АФП.

Телевизионният канал на проиранската група Хизбула „Ал Манар“ съобщи, че бомбардировките се били срещу три района в Южен Ливан, един от които е бежанският лагер Рашидие.
(БТА, Петя Гергова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Z

преди 1 година

САЩ нямат работа никъде по света освен в САЩ. *** кравари

38

Анонимен

преди 1 година

До До 35 Отдавна приятелю, армиите на СА, Египет, а за Иран да не говорим, са на много различно ниво от времето на 6 дневната война! Ние и след 10 г няма да имаме ВС като техните!!!

37

Само питам...

преди 1 година

Що са толкова оскъдни статиите за Специалните операции на приятелчето на САЩ - Израел в Ливан ? Ей го. Вчера са обстреляли С РАКЕТИ ТРИ цели в Ливан ЕДНА ОТ КОИТО Е БЕЖАНСКИ ЛАГЕР . Колко му е . Обявяваш една страна за диктатура а тези които ти се противопоставят за терористи ... и си бомбиш на воля . ХАГА НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ? Или то САЩ не позволява а международните съдии в хага не искат да си загубят заплатите плащани от Америка ако започнат да си врът носа там ктдето не им е работа.

fallback