Снимка: БГНЕС
fallback
Прессекретарят на арменското министерство на отбраната Шушан Степанян обяви, че Азербайджан е нарушил договореното прекратяване на огъня, съобщава РИА Новости.
 
"Врагът е изстрелял артилерийски огън в северна посока от 0:04 до 2:45 ч., както и ракетен огън в южна посока от 2:20 до 2:45 ч.", е написал Степанян в своя Телеграм канал.
Oще по темата
 
Министерството на отбраната на Азербайджан от своя страна заяви, че арменските въоръжени сили грубо са нарушили новото прекратяване на огъня. Те са открили артилерийски огън по азербайджански позиции на контактната линия в Карабах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 3 години

Наричате арменците ...? Разни племена??? Най -старият народ и държава в Европа. Виж, азерите и турците наистина им направиха държави преди 80-90 години, те са си племена и до днес.

78

Анонимен

преди 3 години

Анекдот:-Слышали, армяне даже в Москве ходят только поодиночке?- Почему?- Стоит встретиться хотя бы двум армянам, как тут же над ними появляется азербайджанский беспилотник.

77

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете че Армания е атакувал с ракети през нощта и са убили цивилни хора сред които има и деца.Не могат да водят войната в бойното поле и взеха да убиват цивилни.Поне пишете по верни новини. Стига сте писали глупост.

fallback