Снимка: БГНЕС
fallback
Израелската полиция тази сутрин е арестувала 11 души, когато демонстранти направили опит пред резиденцията на премиера Бенямин Нетаняху в Ерусалим, да протестират извън разрешената им зона, предаде ДПА.
 
Демонстрациите срещу Нетаняху в събота вечер се превърнаха в ежеседмично събитие. Хората, протестиращи срещу икономическите ограничения за овладяване на втората вълна на коронавируса се присъединиха към политически протестиращи, които настояват Нетаняху да напусна поста си докато не докаже невинността си в започнало през май срещу него дело за корупция.
Oще по темата
 
Около 10 000 израелци се включиха в снощния протест. Мнозина недоволни демонстрираха пред частната вила на Нетаняху северно от Тел Авив, както и по магистрални мостове из цялата страна.
 
Демонстрантите размахваха израелски знамена и скандираха "Няма да се откажем докато Биби не подаде оставка". Биби е прякорът, с който е известен Бенямин Нетаняху.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Б БииииииииииииииП

преди 3 години

бибитковци,биииииииииииииииииииииП,бииииииииииииииииП

9

До8

преди 3 години

"побойниче"леко,че ще счупиш клавиатурата! Времената са и ще бъдат толкова размирни,че вожда ти(борисов)сам няма да иска да върти геврека на Ж'ипката(да управлява държавата)

8

Анонимен

преди 3 години

А тук Бойко пази тези вандали по кръстовищата с полицията от народната любов.

fallback