Снимка: БГНЕС
fallback

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви план за правителствени грантове за всички израелци на фона на обществения гняв, породен от действията му в кризата с коронавируса, предаде Ройтерс.

Oще по темата

Според критици този пакет в размер на 6 милиарда шекела (1,75 милиарда долара) е опит от страна на политика да увеличи популярността си преди очакваната серия от нови карантинни мерки.

Плащанията ще варират от 750 шекела (219 долара) за отделни лица до 3000 шекела (875 долара) за семейства с три или повече деца, каза Нетаняху в специално телевизионно обръщение, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Истина и правда

преди 3 години

До Анонимен В интерес на истината Нетаняху не е корумпиран, а лъжливо наклеветени противозаконно набеден с измама от подкупени от ислямски антисемитски терористични арабски групи лъжесвидетели и подведен от отгорворност от проарабски врагове на Израел заплашени от терористчни арабски групи да убият семействата им, и заради измамна пропаганда на подкупени леви и исламск протестиращи, но няма доказана вина, нито вляла в сила присъда а невинна жертва на исламските диктарори, но Бог ше им въздаде!

6

Истина и правда

преди 3 години

Тези социални мерки в помощ на пострадалите от кризата с коронавируса в Израел са обявени и прилагани отдавна от обединеното правителсво на Израел, което за разлика от ЕС и Бг се грижи за всички свои граждани не само за богатите връзкари като в България и да отбие номера. И не това причина за несправедливия протест срещу Нетаняху,а че теи протестираща с всъщност ислямски араби- антисемити и леви подкупени от ислямксите терористични групи целящи да свалят Нетаняаху защото той защитава Израел

5

Щерю

преди 3 години

Всички хора работят ден след ден - целият свят тъне в мизерия. Явно има кои да прибират големите пари за секретни цели...

fallback