Снимка: Ройтерс
fallback

Десетки хиляди иранци се събраха на протест срещу американските удари в град Керман, при които загина генерал Сoлеймани, съобщи Bulgaria ON AIR. Не се забавиха и реакциите от международната общност.

Министър- председателят на Ирак има притеснения, че смъртта на генерал Сoлеймани може да се окаже "Искрата, която ще постави началото на разрушителна война в Ирак". 

Oще по темата

Външните министерства на Сирия и Русия побързаха и остро разкритикуваха действията на Вашингтон.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху прекрати преждевременно пътуването си към Гърция. След атаката цената на петрола скочи с повече от 4%, а европейските борси се понижиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 4 години

Ме Гевара е бил кръгъл *** и садист.В Боливия е извършвал екзекуции на селяни, които не са искали да се замесват в неговата "борба срещу гашизма". Заловен е от потеря паравоенни опълченци. И никаква снимка на Левски не е носил, едеа ли изобщо е знаел кой е Левски.

33

NoName

преди 4 години

До Анонимен Точно Фидел, ако си чел мемоарите ми е искал Че да остане в Куба, но Че му е отговорил, че е революционер и иска да изчисти света от фашистката ***. Той се е чувствал интернациоалист. Не случайно до последно е пазел снимката на нашия Левски в джоба си. Мародерите от ЦРУ, който го убиват - намират първи снимката на Левски. За Че Левски е бил идеал и е искал да бъде като него. Стига писахте глупости и лъжи!! Каква боливийска армия - наемници на ЦРУ убиват Че. Ай сектир!

32

NoName

преди 4 години

До Анонимен Синко, доста чета и знам повече от теб и за Че Гевара и за СССР и октомврийската революция. Защо си мислиш, че ти прав, само защото си психо десен?? За да има комунизъм преди това е имало фашизъм и зверски убийства на деца - дядото на Ал Йорданов е разстрелял децата от Ястребино! За такива винаги ще има народен съд! Това,че си фашист не те оправдава! Велият Че е революционер и е пазел снимка на Левски в себе си, Фидел го е наричал брат! Млъкни, фашистко изчадие такова!

fallback