fallback

Общ преглед
Израелският премиер Бенямин Нетаняху направи посещение на окупирания Западен бряг, за да отпразнува решението на САЩ, че не смятат израелските селища, построени там, за нарушение на международното право, предаде Асошиейтед прес.

Той нарече направеното от администрацията на Доналд Тръмп съобщение "огромно постижение", което "поправя една историческа грешка".
Oще по темата


"Мисля, че това е един голям ден за държавата Израел и постижение, което ще запази своето значение за десетилетия напред", каза Нетаняху.

Той говори пред екзалтирани поддръжници и еврейски заселници в Ефрат - голямо селище недалече от Ерусалим.

Палестинците, които смятат Западния бряг за част от бъдещата си държава, заявиха, че решението на Тръмп подкопава всякакви шансове за цялостно мирно споразумение.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

БГ Пословица:

преди 4 години

Дай му пръст - и ще ти отхапе цялата ръка.

13

муспи

преди 4 години

Безспорно сащ и изсраел са две различни държави! Антисемитите казват, можете ли само да си представите - правителствата и на двете биле изцяло еврейски?! Остава да отрекат холокосга. Питат лукаво - я българското да не е българско, а румънското, английското, мексиканското ...

12

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 11ОТ ФИЛМА ЗА МОИСЕЙ ТОЙ ГИ ПРЕКАРА ПРЕЗ МОРЕТО И ПОЧНАХА ДА СЕ ТРЕПЯТ ЕДНИ ДРУГИ ЩОТО ПОЛОВИНАТА СЕ ОТРЕКОХА ОТ БОГА И СИ ИСКАХА СТАРИТЕ ТОТЕМИ!НИЩО ЧУДНО МОИСЕЙ ДА Е УМРЯЛ КАТО ВИЖДА КАК НАРОДА МУ СЕ ИЗБИВА!БОГ ГИ ПРЕКАРА БЕЗ МОРЕТО А ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ПОЛОВИНАТА СЕ ОБЪРНАХА ПРОТИВ НЕГО! БЕДИТЕ МИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ!

fallback