Снимка: БТА

Цяла нощ продължиха израелските удари в ивицата Газа и ракетният обстрел от палестинските територии, въпреки обявеното спиране на огъня, съобщи Франс прес.

Израелската армия съобщи рано тази сутрин, че от ивицата Газа след 22 часа е имало най-малко 30 нови изстрела на ракети и минометни снаряди, с което общият им брой от вчера вечерта е около 60.

Още по темата

Тя каза, че е ударила около 15 нови мишени, включително военен комплекс на групировката "Ислямски джихад", освен десетките цели, поразени от израелската армия вчера вечерта.

Снощи Израел и палестинската групировка "Хамас" се споразумяха за примирие с посредничеството на Египет, съобщи палестински представител, пожелал анонимност. Телевизията на "Хамас" потвърди, че има сключено примирие сред разменените ракетни атаки и въздушни удари днес.

Коментари Напиши коментар

7

аз

преди 3 месеца

До театър
всичко се вкарва през египет това трябва да ти е ясно по простата причина че египет граничи с газа... елементарна география

6

раша наша

преди 3 месеца

оон се крие зад гърба на сащ правят се на глухи и слепи

5

Анонимен

преди 3 месеца

За 2 вечери 60 ракети и гранометни снаряди като общо,по 30 на вечер,но 15 места индефицирани като нови,ако са само те то по 4 ракети и снаряда от точка,но понеже имало и предишни точки то броя пуснати ракети и снаряди по точки намалява на 2-3 общо от точка,що се мъчат с големи мъки,а не заредят изведнъж един комплекс щом са все таквиз сериозни и има такива установки дето да поемат ракети,що снаряди.