Снимка: БТА
fallback

Девет цивилни, включително четири деца, са убити днес при американския ракетен удар срещу военновъздушна база в Сирия, предаде Ройтерс, като се позова на Сирийската арабска информационна агенция (САНА).

Oще по темата

Цивилните са загинали в села близо до базата, разположена край град Хомс.

При въздушното нападение са били ранени седем души, има разрушени къщи в района.

По-рано губернаторът на провинция Хомс Талал Барази каза, че при удара са били убити седем души.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Троя

преди 6 години

Къде са сега лицемерните "je suis parisien","I am londoner " и т.н., и т.н. Но когато "чичо Сам" убива деца, няма проблем. На него всичко му е позволено!

80

Пожалейте Дончо!

преди 6 години

До Анонимен 89Всеки ще психяса, колкото и курназ да се пише, когато онези от ВПК и нефтената мафия го стиснат за топките! Много боли, да знаете! И забравяш какви си ги каканижил преди това, на какъв голям мъж си се правил, почваш да им играеш по свирката. Защото разни тайни не са толкова тайни, ще ти ги извадят, ще те импийчват, ще ти лъсне гъззъ, може да изкараш 167 години затвор, а в краен случай участта на JFK. Нали помните Далас!

79

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам ама вижте това. 23 ракети само са паднали в базата.Унищожени са 6 самолета МИГ23 (1969-1985) - вече не се използват поне в Русия, столова и някакъв склад. Пистата е непокътната. Интересно. Малко ми прилича на постановка.https://youtube/watch?v=LkHB_viLZf4

fallback