Снимка: Reuters
fallback

Шест руски бомбардировача Ту-22М3, излетели от Русия, нанесоха днес удари по обекти на групировката "Ислямска държава" в Сирия, източно и северозападно от Палмира. Това съобщи днес руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС и БТА.

При атаката били унищожени команден пункт и голям полеви лагер на терористите край оазиса Сухна. Недалеч от градовете Палмира и Арак били ликвидирани други командни пунктове, подземен склад с боеприпаси и оръжия, три бронирани коли, 12 джипа с едрокалибрени картечници, както и "голямо количество жива сила на противника".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Юсуф

преди 7 години

29 -Всичко е секретно. На тебе ли ще ти дават обяснение от къде и как. Ти само гледай последсвията.

23

дреме ми

преди 7 години

Само едно се чудя, тия самальотъй били излетели от Русия, хвърлили бомби в Сирия и так далее. Ама откъде точно аджеба , от коя база на Русия са излетели, през какъв маршрут и през чие въздушно пространство са са прелетели и къде после са кацнали ? Това не разбрах от новинката. Ако може някой сведущ да обясни вкратце , ама без да се излага с хипотези, като че са влезли в космоса и оттам пак са навлезли в атмосферата на територията на Сирия.

22

Боби

преди 7 години

До kokospa 24Уфф Коко не се прави на глу пав Знаеш много добре че в Пустинята няма фронт има само опорни точки(населени места) които кръгово се защитават. Първо рашките избомбиха известните складове с оръжие и бункери. След това САР разкара ИД и свободните от няколко важни града. Но последните се прегрупираха. Сега рашките с касетни бомби (макар че не признават) обработват пустинните лагери на ИД. На ислямистите с промити мозъци не им завиждам. Или близък бой със САР или под руските бомби

fallback