Снимка: YouTube
fallback

Сирийската армия залови страшилището на "Ислямска държава" - екзекуторът с прозвище Булдозера.

Огромният екстремист, член на "Комитет по накълцване" към ИД, се появи във видео, на което лежи в каросерията на камион с вързани зад гърба му ръце, пише "Дейли мейл".

Тълпи са се събрали около грамадното тяло на джихадиста, за да му направят снимка и да увековечат важния "арест".

Екстремистът доби кървава репутация като един от най-свирепите касапи на ИД, обезглавил десетки затворници и посякъл много малки деца. На най-известната си снимка Булдозера е целият покрит в черно, държи в ръцете си огромен меч, с който се кани да отреже главата на жертвата си. Точно като Джон Джихадиста палачът никога не е показвал лицето си.

Миналата година 14-годишно сирийско момче разказа как гигантът отрязъл ръката и крака му, защото отказал да се присъеднини към групировката. Омар, който бил заловен да се сражава за бунтовниците, бил измъчван в продължение на месеци. В кулминацията на терора Булдозера събрал голяма група деца, която да наблюдава кървавата му ампутация.

Омар обаче успял да снима човека, който го е осакатил, с мобилния си телефон. На снимката се вижда чудовище, облечено от глава до пети в черно, което се е подпряло на дългото си острие, с което осакатява безпомощни младежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

какъв булдо3ер

преди 7 години

Т0а не м0е се мръдне 0т сланин1.Мак кейн слаби са ти акть0рител0ш1 са ти дек0р1те

35

Главен Редактор

преди 7 години

Ако съм аз, на тоя ще му натопя само краката до глезените във вряла вода. Докато му опада месото. После ще го пусна да си ходи при джихадистите.

34

Анонимен

преди 7 години

Сега дано да го мъчат седмици наред без милост и да умре много ама много бавно ! Тази дебела св-и-ня ще си плати както на този, така и на онзи свят ! Вечен АД го чака !

fallback