Снимка: YouTube
fallback

"Ислямска държава" екзекутира мъж по обвинение, че е шпионин на Мосад, но преди това го накара да изкопае собствения си гроб.

Професионално монтираните кадри са заснети в провинция Синай, а на тях се вижда брадат мъж, облечен в оранжево, който след дълго копаене е прострелян в тила от джихадист.

Шокиращото видео е споделено в социални мрежи от поддръжници на "Ислямска държава", които твърдят, че жертвата е работила като шпионин в Синай и е докладвала на израелското правителство за дейността на терористите.

Стилизираното видео стартира с кадри на мъжа, копаещ собствения си гроб, а преди това е показан момента на арестуването му.

Мъчителната последователност продължава със забавено движение на камерата, която показва как жертвата мърмори нещо тихо, като най-вероятно се моли. Последните кадри, които са умишлено изрязани от световните медии, показват самото екзекутиране и бутане на тялото в дупката. След това джихадист го заравя със същата лопата, с която жертвата изкопава гроба си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 8 години

normalno i kvo stanalo.....

28

баи Ганю

преди 8 години

Всички са откачили.Избиваме се един друг заради религии и тем подобни простотии.Светът е полудял и върви към взаимно истребление.Ииии в цялата тази работа сраданията и последствията са за сметка на бедните и обикновени хора независимо от вяра и религия.

27

Анонимен

преди 8 години

тези хора никога няма да се научат на държавност дадоха им всичко армия оръжия обучения а те хукват да бягат като си остават машините оръжията всичко после ИД е виновна

fallback