Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Холувидският актьор и певец Стивън Сегал за пореден път даде израз на предаността си към Москва, заявявайки "Аз съм руснак" на концерт в Крим, предаде ДПА.

Сегал заяви, че баба му и дядо му са били от Владивосток и Санкт Петербург, след като пя блусове на шоу в Севастопол. Това можеше да се види в репортаж, излъчен по руската държавна
телевизия днес, уточни ДПА.

На сцената, на която Сегал и неговата група изнесоха концерта си, имаше знаме на проруските сепаратисти в Украйна, предаде Франс прес.

Актьорът и изпълнител на блус заявил, че пристигнал в Крим, ръководен от тезата, че музиката обединява хората, съобщи агенция РИА Новости.

При все това Сегал бе изключен от фестивал за изпълнителни на блус в Естония това лято заради подкрепата му на анексирането на Крим от Русия, отбеляза АФП.

В интервю през март за руски вестник Сегал бе заявил, че според него желанието на президента Владимир Путин да защити руснаците, които живеят в Крим, а съвсем основателно.

Сегал и Путин, който поддържа имидж на силен мъж, са приятели от дълго време и редовно се срещат, беше заявил говорителят на руския президент Дмитрий Плесков миналата година по случай посещение на Сегал в Москва.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

минаващ

преди 9 години

БРАВО! СТРАХОТЕН СИ! Сега разбирам, че освен добър артист си и ЧОВЕК!

42

Водния мс

преди 9 години

Сега разбирам що не са взели сегал в Победимите.

41

Божо

преди 9 години

На тези оядени холивудски *** в Кремъл ги наричат "ПОЛЕЗНИ ***" !!!

fallback