Снимка: Reuters
fallback

Над 90 ракети са били изстреляни от Ивицата Газа срещу Израел през последното денонощие, съобщи пред ИТАР-ТАСС пресслужбата на израелската армия.

"Около 70 ракети са се взривили на територията на еврейската държава, една е избухнала в училищен двор в град Ашдод", са уточнили в пресслужбата. Осемнайсет ракети са били прехванати от системата за ПВО "Железен купол". Няколко са се взривили в самата Ивица Газа и не са успели да достигнат територията на Израел.

От 8 юли, когато започна армейската операция в Ивицата Газа, бойците от Хамас и Ислямски джихад са изстреляли срещу Израел над 2100 ракети, отбелязва агенцията.

Най-малко 12 палестинци и двама израелски войници бяха убити през последното денонощие в Ивицата Газа, съобщи ДПА.

Броят на палестинските жертви през 16-ия ден от израелската военна операция достигна 639 души, заяви говорител на министерството на здравеопазването в Газа. Над 4000 палестинци са ранени.

По данни на израелската армия 22 израелски войници са загинали през шестте дни на сухопътната фаза на операцията, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Румен

преди 9 години

До 123: Евреите се наситиха да трепят християни в Русия след болшевишкия преврат 1917г. В първия им болшевишки ЦК само *** и Сталин не са евреи (дядото на Ленин е с оригинална фамилия Бланк - покръстил се е за да просперира по-лесно в православната държава). С тези земи, които изкупуват тук и затворените градове, които създават в България един ден може българите да станат "мързеливи терористи".

36

Румен

преди 9 години

До Кой: И на тебе да ти нахлуе някои в къщата / апартамента, да ти го открадне и да ти остави само едно килерче, и ти поне с "пиратки" ще го замеряш като нямаш нищо друго. А натрапника по цял ден ще вика "Терориииист.....плаши ми кучето и децата и ще стреля по килера с пищов /американски модел/ за да те прогони и от там. Тогава ще разбереш палестинците.

35

Румен

преди 9 години

До СемС милиардите на Рокфелер, Родшилд и останалата световна еврейска банда и с палестински и друг гастарбайтерски труд е създадена тази райска градина. Не случайно най-краткия виц е от две думи и гласи "Евреин - миньор".

fallback