Снимка: Reuters
fallback

Руско-американската среща за Сирия, която бе планирана за утре (28 август) в Хага, се отлага, се посочва в съобщение на държавния департамент на САЩ, цитирано от ИТАР-ТАСС.

"Предвид продължаващите консултации по повод изработването на отговор на атаката с употреба на химическо оръжие в Сирия, решихме да отложим срещата на помощник-държавния секретар по политическите въпроси Уенди Шърман и посланик Робърт Форд с руската делегация, което бе планирано за тази седмица в Хага", посочва документът.

Ще работим с нашите руски партньори по насрочване на нова дата, се казва в съобщение, разпространено от Държавния департамент на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Gi

преди 11 години

Всичките воини на УС са започнали по съмнителен начин! Така и не се разбра, кой обгази народа но давай Башар е, няма какво да му мислим, фамилията Фелер и компания са решили и атаката вече се подготвя!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Какво очакваш? То си има платени хейтъри дето само седят и бълват против Русия. Заплатката си върви...чичо сам плаща добре, нали печата той доларчетата. Толкова омраза има в техните думи че чак ми се повръща от такива коментари.А срещата се отлага защото вече е ясно че ще ударят Сирия 1000%. Това са ясните признаци по които се познава! Главните цели ще се летищата и авияцията на Сирия. КРИИТЕ САМОЛЕТИТЕ СИРИИЧЕТА:) Ползвайте пътища и запасни летища. Бог да ви пази!

12

анонимен

преди 11 години

До 12Щатите никога не са воювали на собствена територия и се мислят за недосегаеми. Руснаците най добре знаят какво е войната. За една Сирия не си заслужава де се въвличат в ядрена война. За подвита опашка е глупаво да се говори за Русия.

fallback