Ливанци протестират със знамена на сирийската опозиция и ислямистки знамена. Снимка: Reuters
fallback

Ливански служители по сигурността казаха, че два сирийски военни самолета са изстреляли днес четири ракети по ливанска територия, предаде Асошиейтед прес.

Ракетите са паднали край ливанския граничен град Арсал. Засега няма информация за жертви.

Oще по темата

През последните месеци в района от сирийската страна на границата има сблъсъци между сирийската армия и бунтовниците. Ливанските власти са залавяли в района хора, опитващи се да пренесат незаконно оръжия от Ливан в Сирия.

Сирийски снаряди са падали и преди на ливанска земя, но днешният обстрел е вероятно най-сериозното нарушение от началото на кризата в Сирия през март миналата година, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Калин

преди 11 години

Това е чистото сирийско знаме, а черното е знамето не на алкайда, а на Афганистанските Талибани (учениците на великия пророк) няма нищо терористично от страна на тези хора.... Тероризма идва от западните страни и техните *** Катар Саудитска Арабия и компания....

8

bg

преди 11 години

4ernite znamena sa znamenata na Al Kaida.

7

репортер

преди 11 години

Ако искате да знаете истината за Сирия, а не лъжите на слугинските български медии, наберете в Ю Тубе "Битва за Сирию"... Ако не искате истината , продължавайте да лапате лъжлива американска пропаганда....

fallback