Снимка: Reuters
fallback

Мъж замери с обувките си иранския президент Махмуд Ахмадинеджад в знак на протест срещу това, че не му е била изплатена помощ за безработица, предаде Асошиейтед прес, като се позова на ирански информационен уебсайт.

Информацията, публикувана от консервативния уебсайт shafaf.ir, е рядък пример за съобщение в иранските медии за претърпяно от Ахмадинеджад унижение. Уебсайтът е близък до противниците на президента.

Ахмадинеджад е бил замерен с обувки от уволнен работник от текстилна фабрика в град Сари, където президентът е бил на посещение. Мъжът обаче не улучил Ахмадинеджад.

По официални данни безработицата в Иран е 11 процента, но според експерти тя е доста по-висока, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

петър

преди 12 години

до 28 --> първо прочети тук там и след това коментирай Канада е най богата на ресурси във северна армерика но не и във целия свят ! Със своите 17 098 242 km2, Русия е най-голямата страна по територия в света, като покрива една осма от територията на Земята. Със своите 145 млн. души население, тя е деветата страна по население. Русия притежава най-големите световни запаси от минерали и енергийни ресурси

23

до тетка мара

преди 12 години

ЛЪЖЕЦ най-богата на газ държава в света на е Русия а Канада...а Иран въобще не са 2 по залежи на природен газ...2и са Русия а 3и САЩ...всички Русофили плямпате едно Русия е най-богата на ресурси еее богата е но не е най-богата в света...САЩ имат повече природни ресурси от тях...Русия изнася мн повече защото вътрешния им пазар никакъв го няма и целия тоя ресурс отива да топли задниците на Европа и при най-малък спад на цените на нефт,газ,руди Руския дефицит веднага скача до небето......ФАКТ!!!...

22

Anonimen

преди 12 години

Тина защо носиш жидовско име ***

fallback