Снимка: Архив Reuters
fallback

Израелски заселник беше убит, а двама бяха ранени погрешка тази сутрин от израелски войници в южната част на Западния бряг на река Йордан, съобщи израелската армия, цитирана от Франс прес.

Войниците, които били предупредени за преминаването на подозрителен автомобил, открили огън, убили един израелец и ранили двама, каза говорител на армията.

Колата, пътуваща от еврейското селище Бейт Хагай към град Хеброн, не спряла пред поставената пред нея преграда, уточнява източникът.

Един войник е бил леко ранен, след като по случайност бил ударен от палестински камион, докато тичал към автомобила.

Израелската армия е започнала разследване на инцидента.

Около 500 000 израелци и 2,5 милиона палестинци живеят на територията на Западния бряг и в Източен Ерусалим, окупирани от Израел при Шестдневната война от 1967 г., припомня агенция Ройтерс, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ivo

преди 12 години

Zakakvo zlobeete be tapazi?

17

Отец Георги

преди 12 години

Евреите имали договор с някакъв си бог. Но Бог не сключва договори. По договорите си пада Сатаната. С дявола се сключват договори. С Бога договори няма - или следваш пътя или не - договаряния и сделки няма. Явно в юдаизма почитат Дявола и смятат, че имат сделка с него - да му служат/добре е извесно какво значи да служиш на дявола/ и да получат облаги и власт в замяна. Това е единствената официална вяра на Земята сключила договор със Злото(тайните учения не са официални).

16

Фелдмаршала

преди 12 години

Подлагам на Холокост цялата еврейска ***!

fallback