Кадър: Нова тв

Люси Иларионов и Кристина Димитрова напуснаха къщата на VIP Brother на метри от финала в петък.

Още в началото на шоуто станаха ясни финалистите с най-голяма подкрепа - Кичка Бодурова, Станимир Гъмов и може би изненадата и за самите съквартиранти - Джино.

Тримата спокойно изгледаха борбата на останалите претенденти - Люси, Ернестина, Кристина, Катя и Здравко от "Ритон" в борбата им за оставане.

Застрашените от изгонване изгледаха част от своите най-запомнящи се моменти в шоуто, след което отговаряха и на въпроси на коментаторите на предаването.

В крайна сметка с най-малка подкрепа се оказа Кристина, която според мнозина си остана и най-скучният състезател в надпреварата. Другият, който си стегна багажа бе Люси, като режисьорът в последните дни бе обвинен във всички земни грехове и бе изолиран от останалите. Единственият, с който поддържаше връзка бе Джино.

Люси се забърка в скандал с Кичка, след като я обвини, че му е подсказвала кого да номинира. Самата Бодурова отрече и го нарече интригант, а по-късно и тя го обвини, че той е правил знаци преди номинации.

Това предизвика ехидната усмивка на режисьора, но и двамата се кълняха, че са честни. В крайна сметка само видеозапис може да покаже кой крив, кой прав.

Люси обаче няма да получи възмездие ако е прав, тъй като ще наблюдава финалистите само на екран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase