Снимка: Нова тв

Залязлата фолкпевица Луна извади от равновесие съквартирантите във VIP Brother и събра рекорден брой номинации за гонене. Заедно с нея кандидати за напускане на шоуто са още Джорджано, Люси и Кичка Бодурова.

Луна определено действа ретроградно на останалите с нежеланието да се включи в каквато и да е дейност, като сама определи приноса си - оставила всички на спокойствие.

Спокойствие обаче няма и другите започнаха да показват рога. Гъмов се заяде с нея, Здравко от Ритон направо избухна с обиди, не издържаха нервите и на Преслава. Плеймейтката Светлана Василева пък направо я нарече "тъпанарка".

На Луна обаче видимо не й пука, което пък накара Кичка да се усъмни дали не гълта някакви хапчета.

След другарския съд, крясъците и обидите Луна промени донякъде държанието си и както твърдеше, че е е ВИП и не й се налага да готви и мие чинии, така спретна баница.

Промяната в поведението на фолкизпълнителката обаче засега не хваща вяра в останалите и в крайна сметка само Гъмов не я номинира за гонене.

Част от зрителите на шоуто пък заподозряха, че поведението на Луна е режисирано от редакторите на шоуто и всичко е зле скроен театър.

Следващият с най-много номинации се оказа Джорджано, като мотивът им най-често бе, че не се чувствал добре в къщата и бил "някъде другаде". ММА боецът Топалски дори го определи като част от мебелировката.

Люси ще се бори за втори път "благодарение" на гласовете на плеймейтките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase