След почти четири години и пет сезона на най-гледаното шоу в България Биг Брадър, най-известната къща у нас ще бъде разрушена завинаги в четвъртък, 7 юни.

През годините в Къщата живяха 77 биг брадъри в общо три "обикновени" Големи братя и два ВИП Брадъра, в които бяха затворени едни от най-известните хора у нас. Преди две години Къщата успя да приюти и 16-те таланта от Стар Академи.

В четвъртък обаче къщурката в Бояна ще бъде унищожена и то лично от нейните бивши биг брадър обитатели. Причината е, че договорът между Нова телевизия и собственикът на Киностудия „Бояна“ изтича и снимките за Биг Брадър трябва да бъдат преместени от полите на Витоша, обясниха за Tialoto.bg от медиата.

Тази есен обаче Биг Брадър няма да има заради новото риалити шоу „Островът на изкушенията“ и засега не е ясно мястото, където ще бъде издигната нова Къща на Големия брат.

Старата къщура обаче ще бъде изпратена подобаващо.

Въоръжени с огромни чукове и каски съквартирантите от петте сезона на ВИП и Биг Брадър публично ще я сринат до основи.

Малко преди багерите да влязат в двора на Къщата, на импровизирана сцена в градината ще пеят бившите съквартиранти – звездите на Биг Брадър - Десислава, Райна и Константин, Лео и Бат Сали, Дичо, Петя Павлова, Пеньо и Лилана. Най-колоритният участник в Биг Брадър Азис обаче най-вероятно няма да се включи в масовата разруха.

Специалното издание на Биг Брадър ”Съквартирантите отвръщат на удара” ще бъде излъчено в четвъртък 7 юни в 20 часа по Нова телевизия.

Денят и часът на срутването съвпадат с финала на Мюзик Айдъл, който ще тече успоредно по bTV.

В битката за праймтайма между Биг Брадър и Мюзик Айдъл за момента води Големия брат. Стартът на ВИП Брадър 2 се оказа значително по-гледан, отколкото първия концерт на айдълите. Двете конкурентни предавания бяха излъчени по едно и също време на 26 март.

Кой ще спечели финалната рейтингова битка ще стане ясно в четвъртък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase