Снимка: VIP Brorther

Тачо и Жени отново влязоха в епицентъра на събитията във VIP Brother. Скандалите между тях вече станаха нещо нормално, а снощи бе излъчен поредният, в който двамата заложиха на познатия принцип "Бий ме, обичам те". Естествено, не буквално.

Премахването на сухия режим в къщата отприщи нови грозни сцени. Жени Калканджиева обвини съпруга си и за втора любовница след Зорница Линдарева, той пък намекна за пореден път за нейните изневери. Нападките им ескалираха, а в един момент Жени дори поиска среща с адвокат, който да задвижи развода й.

"Ти си най-големият лицемер в тази къща. Ти си отвратителен човек, който не оценява, че някой може да плаче за теб и да го боли. Ето това си ти", нападнa го Калканджиева.

Караницата, която е била преди няколко дни, обаче завърши с хепиенд и двамата отново се сдобриха. Основна роля в това изигра общият им враг - Людмила Захажаева.

Междувременно и най-харесваният съквартирант - Wosh MC, изпусна нервите си. След като прочете какво са написали за него Камелия Воче, Кучкова и Жени, той се афектира, напсува всички, а по-късно се разрева. Трите жени го определиха като мрънкалник и го атакуваха за зависимостта му към цигарите и алкохола. Той призна, че шоуто го вдига нагоре и в същото време го забива в земята и трудно издържа вече.

До финала в понеделник остават броени дни, а днес предстои полуфиналът, в който още съквартиранти ще си стегнат багажа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase