Снимка: VIP Brorther

Нова мисия във VIP Brother доведе до поредния скандал в къщата, като този път главни герои бяха Тачо и Наско Месечков. Биг Брадър даде възможност на един от съквартирантите да се чуе с близките, като целта бе да се направят възможно най-много крачки със специална гривна на ръката в рамките на три часа.

Безспорно най-амбицираната бе Камелия Воче, на която децата й липсват много, дори бе готова заради тях да напусне шоуто миналата седмица. Голяма част от съквартирантите въобще не взеха участие в надпреварата, отказвайки се в нейна полза.

Един от най-активните обаче бе Наско Месечков, който събра доста негативи през последната седмица в ролята на готвач. Танцьорът бе много усърден до печката, но издразни останалите с желанието да изтъкне колко важна и отнемаща времето му е дейността и как всички трябва да са му признателни.

Поведението на Месечков извади извън релси Тачо, а капката, която преля чашата, бе мисията с крачките.

"С кой се състезаваш ти, бе? С възрастни жени, които искат да чуят децата си", недоволен бе съпругът на Жени. Той се нахвърли срещу Месечков с нецензурни обиди в женски род, в един момент дори можеше да се стигне до бой. Според Наско, който се опря за пореден път на рамото на Вулева, ако не е бил замълчал, Тачо е щял да го удари.

Иначе съквартирантите вдигнаха бюджета за храна, след като повечето не познаха, че Албена Вулева взема еднолично решенията по време на мисията "Демокрация".

В обсега на шоуто все по-често влизат Иво Аръков и Елена Кучкова. Актьорът не крие симпатиите си към плеймейтката, която твърди, че има приятел извън къщата. Блондинката обаче започна да поддава на аръковите свалки и нищо чудно в следващите дни да се заформи нова гореща двойка. 

Аръков се пробва и с Ива Екимова, но когато станаха по-близки и действията им започнаха да правят впечатление на останалите, журналистката бе изгонена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase