Снимка: VIP Brorther

Евгени Минчев стана поредният съквартирант, който бе изгонен от къщата на VIP Brother. На елиминациите снощи той събра най-малък зрителски вот и на прощаване заяви, че си е взел много поуки от шоуто, което няма да забрави.

Неговото излизане обаче породи доста съмнения сред почитателите на шоуто, които заподозряха нещо съмнително с напускането му. Голяма част от тях смятат, че това е просто договорката му с продуцентите и няма нищо общо с пуснатите sms-и. Лордът бе един от най-колоритните образи в къщата, като неговите настроения диктуваха и сюжетите до сега.

Зрителите видяха неговите сълзи на самотен човек, който прекарва празниците сам, но видяха и арогантната му страна и заканите да съсипе всеки един от участниците, след като всичко приключи. Неговите цветущи епитети неведнъж разстройваха останалите, а върхът бе просташкото му изказване за детето на Камелия Воче. Именно то му донесе и служебна елиминация от Домсъвета, която в крайна сметка се оказа фатална за оставането му.

Иначе най-много подкрепа снощи събраха Йорданка Христова и Кали, които бяха първите спасени.

Неочаквано, VIP Brother си намери нова "звезда" за риалитито в лицето на майката на Албена Вулева - Людмила Захагаева. Тя обеща, че ще влезе в предаването, ако дъщеря й бъде спасена. Още с първите си думи тя стъписа водещия Ники Кънчев, като започна тирада на развален руски колко антибългарска е Нова телевизия, как шоуто уврежда съзнанието на българина, общо взето - как всички са маскари.

По-късно нападна и Венета Райкова като заяви, че не е била шефка на щерка й, а е чистела кофите в офиса. Наложи се "Голямата уста" да праща договора си на търговски директор в Евроком, който да удостовери, че Вулева е била нейна подчинена. Атрактивното й представяне естествено доведе и до покана да вземе участие във VIP Brother.

На финала на шоуто прага на VIP Brother прекрачи и Тачо, който бе пратен в тайна стая. Той се е подготвил с пръстен за своята съпруга, намеквайки, че зрителите ще го видят откъм романтичната му страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase