17-те звезди в Къщата и специалният гост Румен Луканов влязоха в ролите на улични артисти.

Това бе задачата на първия Благотворителен съботник, според правила на който всяка събота VIP съквартирантите ще излизат извън къщата, за да влязат в различни роли с цел да съберат колкото се може повече пари за благотворителните каузи на риалити шоуто.

Разделени на два отбора (мъже и жени) - те бяха улични артисти за няколко часа.

Ето какво се случи!

Жените продаваха банички, изпечени от самите тях в къщата на VIP Brother 3.

Божидара Бакалова връзваше на минувачите конци, заредени с енергията на Вселената...

Софи Маринова не спря да пее на импровизирана сцена...

Аня Пенчева и Мис България „продаваха” танци, а дъщерята на Гала, заедно с нейни съученички, Кристияна Вълчева и Петя Дикова пълнеха кутии с дарения от публиката на импровизирания концерт.

Мъжете също не останаха по-назад, като дори направиха най-голямата продажба на вещ за деня – сребърният бастун на Устата, продаден за 2000 лева.

Дуети между Део и Хазарта, Хазарта и Устата, Милко и Саша Антунович, много вещи от къщата, снимки и автографи със съквартирантите, дори празни бутилки, в които бе затворен дъха на мъжете от VIP Brother 3 , бяха между нещата, продадени през деня.

Емил Кошлуков и Румен Луканов не спираха да обикалят между минувачите и да събират дарения в най-различни купи, кашони, кутии и съдове, докато Тодор Славков се снимаше със свои фенове, срещу сумите от 2 до 50 лв. на приницпа „който, колкото даде”.

Така за три часа звездите дадоха всичко от себе си и събраха няколко кашона, пълни с дарения, както и немалък брой SMS-и, в полза на талантливите деца без родителска грижа.

В понеделник в живото предаване на VIP Brother 3 нотариус ще разпечата кутиите с дарения на двата отбора и ще обяви общата събрана сума, както и кой отбор е победител.

Победеният отбор ще трябва да излъчи един номиниран за елиминация участник.

Другите трима номинирани ще бъдат определени, след провеждането на седмичната битка, а един VIP съквартирант ще бъде номиниран от гост-звездата в къщата Румен Луканов.

Всичко за Vip Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase