Отново стартира телевизионната истерия около VIP Brother.

Реалити предаването се завръща тази пролет напълно променено и...благородно.

VIP Brother ще бъде умилостивен, миролюбив и толерантен, и благотворителен.

Съквартирантите ще участват, за да помогнат на хора в нужда.  Те ще са част от благотворителни каузи.

Българските известни личности ще се покажат в своята най-добра светлина. Нещо като рицари на доброто, обещават продуцентите.

Водещ на предаването отново ще бъде Ники Кънчев.

Но както никога досега, номинациите в къщата ще бъдат позитивни, зрителското гласуване – също: „Спаси своята любима звезда, защото тя помага”.

Благотворителният Big Brother или версията на шоуто, в която знаменитости участват, за да подкрепят благородни инициативи, се появява през 2001 година във Великобритания.

Оттогава до днес шоуто се излъчва с огромен успех, събирайки значителни средства за различни благотворителни каузи.

Сред  съквартирантите на Острова са били водеща на телевизионно детско предаване, световен шампион по бокс, Кийт Дъфи - изпълнител от „Бойзоун” и Марк Оуен – основателят на „Тейк Дет”, журналистка от „Съндей Мирор”, комедийни актьори, телевизионни водещи, фешън модели, култовият ДиДжей Голди, съпругата на Силвестър Сталоун Бриджит Нилсен, университетски преподавател по литература, баскетболистът Денис Родман, единият от братята на Майкъл Джексън, политици и много други знаменитости с доказано висок публичен рейтинг.

У нас съквартирантите ще бъдат заети почти непрекъснато, придавайки смисъл както на собственото си участие в шоуто, така и на неговата крайна цел – да събере средства, благодарение на които хора в нужда да получат дълго чакана помощ.

Постоянните ангажименти на VIP съквартирантите ще се състоят основно в мисии, чрез които ще се умножават средствата за благотворителност.

Така например, в къщата на VIP Brother съквартирантите ще готвят собствени шоу-спектакли, ще участват в игри с честни и ясни правила, ще се занимават с всичко, което би могло да събере пари за подкрепяните от тях благотворителни каузи.

Възможно е да излизат и на улицата, сред хората, където с помощта на своята изобретателност отново да събират пари...

Голямата награда за победителя във VIP Brother 3 ще бъде не въпрос на печалба, а въпрос на чест. Той няма да си тръгне с парична сума, а с благодарността и признателността на хората, получили помощ от него.

За да възнагради своите VIP участници за проявеното благородство, през новия сезон VIP Brother ще бъде добър с тях. VIP съквартирантите няма да живеят в пълна изолация. При определени условия те ще могат да излизат от къщата.

Звездите ще бъдат ангажирани в благородни съревнования и изпитания. Най-вероятно VIP Bother ще свали няколко камери от банята и тоалетната на VIP къщата...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase