Зрителите спасиха Даниела, Таня и Мартин, а изгониха Владо - банкерчето, което събра най-малко проценти и напусна къщата на Вig Brother завинаги.

Той е третият изгонен по време на седмицата на Страшния съд.

Не съм гей, ще спя с всички жени от къщата, само ги чакам да излязат", обяви юпито веднага след като напусна съквартирантите(ките).

Веднага след напускането си той сподели, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите.

Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство - пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, разказа чикагският банкер.

А ето и предложението.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Животът продължава. За мен Big Brother е като закачен скалп на колана ми - уникално преживяване, което ще запомня за цял живот. И въпреки това има и по-важни неща, като семейството, работата и приятелите ми. Цветан например не смята така, според мен за него Big Brother е върховното му изживяване и той живее, за да е в къщата. Според мен обаче на следващите номинации той няма никакъв шанс да остане”, каза Владо.

На изпроводяк сподели, че най-много съжалява за това, че беше изгонен от група с двама хомосексуалисти и едно момиче от ромски произход. 

Тази вечер пък предстои да разберем кой ще оцелее и кой ще си тръгне от червената група на Иванина, Наталия, Жени и Иван.

Всичко за Big Brother
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase