Снимка: iStock
fallback

Продукти:

  • 500 г пилешки гърди
  • 2 моркова
  • 1 глава червен лук
  • 2 стебла селъри
  • 70 г сурово кашу
  • магданоз на вкус
  • сол, черен пипер на вкус
  • За дресинга:
  • ½ опаковка майонеза
  • 4 с.л. кисело мляко
  • няколко капки лимонов сок
  • ½ ч.л. къри на прах
  • сол, черен пипер
 
Приготвяне:
 
Овкусете пилешките гърди със сол и черен пипер и ги пригответе на тиган. Обелете морковите и селърито. Морковите рендосайте на фино, а селърите нарежете на тънки парченца. Нарежете месото на малки хапки, сложете го в купа заедно с останалите съставки. Кашуто пригответе в сух загрят тиган за няколко минути, докато ядките леко се запекат, след което ги сложете в салатата. Пригответе дресинга, залейте салатата и разбъркайте добре.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

До Илиянчето!

преди 5 години

Поредната изцепка! Питателна да, но къде полезна с половин опаковка майонеза бе.....!?!?

fallback