Снимка: Личен архив
fallback

Носталгия към миналото или пазарен трик е новото парче на Фики Стораро - "Брой до 12"? Може би помалко и от двете. Факт е, че в навечерието на абитуриентските балове изпълнителят пусна песен, която описва еуфорията на младежите от раздялата с училищния живот.

Даниел Ганев е автор на музиката на парчето, а на текста - Мариета Ангелова. Клипът на Георги Марков изненадва, тъй като не показва шарени абитуриенти, изскачащи от прозорците на лъскави автомобили. Лентата е снимана във фитнес.

"Идеята е моя. Държах видеото да има послание. Макар да се пее за парти, дискотеки и алкохол, за "размазване", искам да кажа на младите хора, че това е просто една вечер. А животът след това е различен.

Порастваш, трябва да бъдеш отговорен, да се трудиш, за да постигаш резултати.  Точно както е в спорта, с който аз избрах да се занимавам преди години.

Спортуващите хора не посягат към наркотиците и към други вредни навици. Спортът те прави дисциплиниран, помага да бъдеш здрав и да изглеждаш добре. Много специални благодарности нa най-добрия фитнес за съдействието и подкрепата", споделя младият Стораро.

"Брой до 12" вече има 500 000 гледания в YouTube.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Мухаха

преди 5 години

Къде е това 12...... чак на края на математиката . То вече има абитЮренти дето до 7 не могат да стигнат като започнат да броят. Тоя Фрики що така ги травматизира ? Ако иска песента му да е хит, да ги кара да броят до 3 . Хем и лесно се помни хем и повече аудитория ще събере . Що са прай на даскал ? Те са канят да приключват с даскалото той да броят ги кара .... и то чак до 12 . Басси тежкото .

20

Анонимен

преди 5 години

Sorry, brothers, но на фона на БГ мачо с *** вместо корем Фики направо дрънка момчето.Попиляхте си държавата е, ромите нямат нищо против да ви я вземат.И ду-*** ви лъже, че ще бъдат вечно в чистотата.Следващите рамски поколения могат да бъдат шефове на децата ви.Тази песен не е за вашите деца, а за техните си.

19

Ludoto Lenche

преди 5 години

...e shto " Fiki " e " novina " ...?!??....hora...naistina li vi interesuva tova ?...ako ne e za Fiki ...shtee za Nikoleta...ako ne e za neia ,shte e za zlatkite...ako ne e za tiah shte e za Orham Murat ?!???!!....Azis..(shtiah da go propusna)...abe shto za kultura e tova ?...ot vred vestnitsi,televizia ,radio...podludihte horata be !!!!!!!!!!!!!!!

fallback