Снимка: Булфото, архив
fallback

Горан Брегович става днес на 67 години, а рождения си ден ще отбележи в България. Основният двигател на групата Биело Дугме и автор на повечето им хитове ще празнува у нас с шеметно парти.

Той пристига днес с Ален Исламович за участие в тв шоу, за да подгреят преди концерта на бандата на 7 април в "Арена Армеец".

Най-популярната група в бивша Югославия ще ни представи свое грандиозно шоу с шумна брас секция, цигулков оркестър, мъжки хор от Белград, български и ромски певци. Освен основателят на бандата Горан Брегович, на сцената ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович.

Билетите за концерта, на цени от 30 до 90 лв., могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Горан Брегович ако не иска да продължава да е в ролята на крадец на Интелектуална собственост да спре да ползва името БИЕЛО ДУГМЕ и да свири песните им.Да си пее Месечината и Калашников.

13

Горан

преди 7 години

Самите сърби признават, че Бебек е голямата работа. По техните думи - Бебек йе закон! И в интерес на истината са прави, Бебек спокойно може да бъде сравняван със Дейвид Байрън от Юрая Хийп, лека му пръст! При това без да се твърди, че Бебек се е старал да копира от Байрън.

12

Анонимен

преди 7 години

Брегович не може да стъпи на малкото пръстче на Бeбек. По-добре да си свири чалгиите и да остави марката БИЕЛО ДУГМЕ, защото хората я свързват с рок, а не с чалга.

fallback