Снимка: Ара Мюзик
fallback

Две от популярните имена в попфолка – Алисия и Илиян, обединиха сили за обща песен, която е озаглавена "Нито дума".

"Случи се съвсем спонтанно. Бях в един от най-популярните клубове в центъра на София и уточнявахме детайлите за моето предстоящо участие там на 31 декември. Тогава управителите ми казаха, че заедно с мен са поканили и Илиян. В този момент ми хрумна идеята, че ще бъде интересно да направим обща песен, която да изпеем за първи път заедно именно тогава. На следващия ден се чухме и започнахме да работим върху проекта. Той е изключителен музикант и нямах никакво съмнение, че ще се получи добре", разказва Алисия.

"Приех веднага, защото харесвам работата на моята колежка, обичам нещата да се случват така ненасилено, а и мелодията ми допадна от първо слушане", коментира от своя страна Илиян.

Песента е по музика на Боби Павлов и текст на Росен Димитров. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

Сюжетът набляга най-вече на фаталните погледи, които си разменят през цялото време дуетните партньори. Оказва се, че те са бивши гаджета и се срещат случайно отново, когато новият приятел на Алисия я води в автокъща, за да й направи коледен подарък.

Историята породи и слухове преди няколко дни, че двамата са гаджета, но те май се оказват безпочвени. Те бяха подхранени от факта, че Илиян се раздели със съпругата си, а пък Алисия имала скърцане на отношенията си с бизнесмена Георги Станоев, известен с прякора Бирмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

1

преди 7 години

Илиян има много интелигентен вид ! Личи си, че много е учил !Най - вероятно е навлязъл в дебрите на теоретичната физика или черепно - мозъчната хирургия.

3

Анонимен

преди 7 години

Този човечец прилича на костенурка, която си е загубила корубата.За повече яснота - вижте Върн от "Over the Hedge".

2

все си викам ама

преди 7 години

Къде решихте, че ми е проблемен постинга - като попитах има ли грешка некъде? Дали думата е правилна, или сте искали да кажете "изнасилен" или "ненаситен"?Наистина недорасляка, който ги проверява, е много, ама много зле.

fallback