fallback

Общ преглед

Докато из социалните мрежи все още издирват Издислав из горите, неговите фенове го откриха в собствената му сладкарница в София. Фики се сдоби със своя първи фен клуб, като желаещите да се запишат в него подсладиха и вечерта си.

Почти всички фолкпевци имат вярна кохорта почитатели, а Фики чака цели три години за създаването на клуба.

Oще по темата

"Исках дебютният ми албум да стане факт. Освен това сега е най-подходящият момент, около Коледните празници, когато именно е времето за срещи с приятели и любими хора", коментира изпълнителят на "Is This Love".

Фики почерпи всички с торта, феновете се сдобиха с албума му, а певецът и феновете взаимно се поздравиха с песни от неговото творчество. Естествено, всички си тръгнаха с автографи, най-смелите - и по тялото.

Родителите на изпълнителя - Тони Стораро и съпругата му Валя, също бяха в сладкарницата, за да споделят със сина си емоциите от този незабравим за него ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Ше прави дует с веско на коледа аиде на бозица

12

ООООчуден???

преди 7 години

До Охранителят-СофияООООчуден??? Затова издислав му изглежда интелигентен))

11

Охранителят-София

преди 7 години

Приятно и до някъде изненадващо ми стана ,че именно човек с фамилия Стораро е отворил сладкарница! Можеше да е както обикновенно кръчма или бар,както правят повечето певци от този бранш.Очуден съм също и приятно очарован,че Стораро излъчи интелигентност с това си начинание!Пожелавам му успех и хубави сладки нещица да хапват , майки и деца! На всички ,който коментираха негативно Стораро ,от расистки или знам ли какви вече БГ изчанчени помисли съм цъкнал /-/

fallback